Održavanje AUMA opreme

Naše iskustvo pokazuje da proaktivni pristup održavanju opreme donosi stvarne uštede. Zastoj postrojenja možete svesti na minimum.

Održavanje AUMA opreme

Naše iskustvo pokazuje da proaktivni pristup održavanju opreme donosi stvarne uštede. Zastoj postrojenja možete svesti na minimum.
ODRŽAVANJE AUMA OPREME

Nudimo isplativa, dugoročno planirana rješenja preventivnog održavanja

Naše iskustvo pokazuje da proaktivni pristup održavanju opreme donosi stvarne uštede. Zastoj postrojenja možete svesti na minimum. S našim znanjem o primjeni i vašim znanjem o postrojenju možemo pružiti isplativa, dugoročno planirana rješenja za preventivno održavanje prilagođena vašim specifičnim potrebama. Održavanje naših uređaja u potencijalno eksplozivnom okruženju provodi isključivo ovlašteno stručno osoblje u skladu sa zakonskim propisima i u određenim intervalima.
apis-centar-auma-redovno-odrzavanje-opreme
APIS CENTAR I AUMA

Redovito održavanje - planovi, provjere, sukladnost sa zakonskim zahtjevima.

  • Planovi održavanja specifični za određenu lokaciju po fiksnim cijenama
  • Provjere stanja aktuatora i izrada izvješća o stanju
  • Pomoć u povremenim zadacima održavanja kao što su provjere cjelovitosti kućišta, zamjena brtvenih komponenti i promjena masti
  • Redovito održavanje na temelju standardiziranih rasporeda ispitivanja
  • Sukladnost sa zakonskim zahtjevima za zaštitu od eksplozije
apis-centar-auma-odrzavanje-opreme
PRIKAZ STANJA

Obratite nam se s povjerenjem

Temelj kvalitetnog upravljanja postrojenjem je prikupljanje podataka o aktuatoru, tj. uvjeta u kojima radi (okolišni uvjeti, podešenost okretnog momenta, učestalost rada, starost aktuatora itd.). Ovako prikupljeni podaci tvore prikaz stanja – bazu instalirane opreme s ciljem boljeg planiranja održavanja.
PREVENTIVNO ODRŽAVANJE

Planirano preventivno održavanje

Preventivnim održavanjem AUMA opreme, kao izvršnog mehanizma, postiže se dugotrajan i besprijekoran rad, kao i opće produljenje radnog vijeka u odnosu na opremu koja se ne održava preventivno. Plan preventivnog održavanja izrađen je u skladu s uputama za održavanje proizvođača AUMA. Svaka intervencija na opremi AUMA bilježi se u bazi podataka programa.

apis-odrzavanje-auma-opreme-prikaz-stanja
apis-odrzavanje-auma-opreme
NAJVEĆA POUZDANOST

Karakteristike preventivnog održavanja

Ovisno o uvjetima u kojima oprema radi, smješta se u jednu od 4 karakteristike preventivnog održavanja. Nakon utvrđivanja kojoj vrsti održavanja oprema pripada, periodično se provodi servisni postupak određenog LEVEL-a.

apis-centar-i-auma-odrzavanje-opreme-level
apis-centar-i-auma-odrzavanje-opreme