Rješenja za svijet u pokretu

Iz Zagreba se opskrbljuje tržište Hrvatske, Slovenije, Kosova i Albanije, iz Beograda tržište Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, a iz Sarajeva tržište Bosne i Hercegovine.
apis centar

Generalni zastupnik
AUMA Grupe

Tvrtka APIS CENTAR osnovana je 2000. godine kao generalni zastupnik AUMA Grupe za područje zapadnog Balkana (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo i Albanija). Od tada se tvrtka etablirala kao vodeći ponuđač elektromotornih aktuatora i popratne opreme za sve vrste armatura u području energetike, industrijskih postrojenja, naftne industrije, vodoopskrbe i pročišćavanja otpadnih voda.
 
U početku je glavni prodajno-servisni centar bio u Lučkom pokraj Zagreba, da bi se 2011. godine tvrtka preselila u Rakitje (područje grada Sveta Nedjelja pokraj Zagreba) gdje se i danas nalazi. U Rakitju je prodajno-servisni centar, servisna radionica za popravak i ugradnju AUMA opreme, te pripadajuće veliko skladište. Na lokaciji Rakitje nudimo obuku krajnjim korisnicima u našem školskom centru te imamo prezentacijski prostor za opremu.
 
Kako bismo se približili našim partnerima, 2009. godine otvoren je APIS CENTAR Beograd, a 2016. godine APIS CENTAR Sarajevo.
auma_logo
SIPOS-aktorik
DREHMO-valve-actuators
Haselhofer
apic-centar-auma-rjesenja-za-svijet-u-pokretu
apis centar i auma

Pokretačka snaga za funkcioniranje malih i velikih postrojenja

Voda ili nafta, para ili granulati – ništa ne ostaje tamo gdje je bilo. Barem ne zadugo. Kretanje i protok pokretačka su snaga funkcioniranja malih i velikih postrojenja. Električni pogoni, ventili, zaklopke i cjevovodi održavaju i određuju taj ritam kretanja i zastoja. Povezani su s vanjskim upravljačkim centralama ili se oslanjaju na vlastitu pametnu elektroniku.
 
Iz Zagreba se opskrbljuje tržište Hrvatske, Slovenije, Kosova i Albanije, iz Beograda tržište Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, a iz Sarajeva tržište Bosne i Hercegovine.