O nama

Tvrtka APIS CENTAR osnovana je 2000. godine kao generalni zastupnik AUMA Grupe za područje zapadnog Balkana (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo i Albanija).
apis centar

Generalni zastupnik AUMA Grupe

Tvrtka APIS CENTAR osnovana je 2000. godine kao generalni zastupnik AUMA Grupe za područje zapadnog Balkana (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo i Albanija). Od tada se tvrtka etablirala kao vodeći ponuđač elektromotornih aktuatora i popratne opreme za sve vrste armatura u području energetike, industrijskih postrojenja, naftne industrije, vodoopskrbe i pročišćavanja otpadnih voda.
 
U početku je glavni prodajno-servisni centar bio u Lučkom pokraj Zagreba, da bi se 2011. godine tvrtka preselila u Rakitje (područje grada Sveta Nedjelja pokraj Zagreba) gdje se i danas nalazi. U Rakitju je prodajno-servisni centar, servisna radionica za popravak i montažu AUMA opreme, te pripadajuće veliko skladište. Na lokaciji Rakitje nudimo obuku krajnjim korisnicima u našem školskom centru te imamo prezentacijski prostor za opremu. Kako bismo se približili našim partnerima, 2009. godine otvoren je APIS CENTAR Beograd, a 2016. godine APIS CENTAR Sarajevo.
auma_logo
SIPOS-aktorik
DREHMO-valve-actuators
Haselhofer
apis-centar-generalni-zastupnik-auma-proizvoda
apis centar i auma

Kada je riječ o sigurnosti možete računati na AUMA proizvode

Iz Zagreba se opskrbljuje tržište Hrvatske, Slovenije, Kosova i Albanije, iz Beograda tržište Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, a iz Sarajeva tržište Bosne i Hercegovine.
 
S vremenom smo razvili široku paletu usluga. Od brzog rješavanja upita i tehničke podrške, korektivnog i preventivnog održavanja AUMA opreme, pa do školovanja za rad s cjelokupnim asortimanom AUMA proizvoda.
S obzirom na to da je kvaliteta ključ našeg uspjeha, APIS posjeduje ove certifikate:
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018
apis centar i auma sertifikati